Добродојдовте на страната на електронско даночно одделение на ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА.
За да се логирате потребно е физичките лица да го внесат својот матичен број додека правните лица својот даночен број.

Најава


 


Лозинката ја имате во решението за данок за имот кое го имате добиено на домашна адреса. Доколку немате лозинка, можете да ја добиете во просториите на ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА.
КОНТАКТ
тел: 033 432 741
E-Mail: opstina@makedonskakamenica.gov.mk